Akce a aktuality


Aktualita

14.10.2015

RIB-EYE steak s pepřovou omáčkou, ovoněnou 12. letou whisky Chivas Regal, na zelených fazolkách

Základem je kvalitní 3-6 týdnů vyzrálé hovězí maso z Jižní Ameriky, plemene Black Angus. Maso je z vysokého roštěnce, což je jemná, tukem prorostlá část hovězího masa, a to právě protože se nachází ve velmi pohyblivé části zvířete, tedy před osmým žebrem. Je dokonce lepší a šťavnatější než svíčková a tak je tato část hovězího právem nazývána nejšťavnatější. Omáčku k tomuto pokrmu připravujeme z kostí a zeleniny, kterou redukujeme po dobu 34 hodin a následně různě dochucujeme, mimo jiné 12ti letou whisky Chivas Regal.

Přijďte jej ochutnat a za Vaše postřehy, které nám prostřednictvím obsluhy nebo facebooku necháte budeme velmi rádi.