V dnešní době si kuchaři mohou vybírat suroviny od mnoha dodavatelů, a proto se u nás zaměřujeme na výhradně čerstvé suroviny. Maso, které si pravidelně v pondělí objednáváme, se až den po naší objednávce teprve bourá a následně čerstvé, nezmražené dodává do naší kuchyně. Každé úterý se udí domácí slanina a v pátek domácí klobásy. Zeleninu odebíráme vždy čerstvou od několika našich dodavatelů. Sami si pěstujeme vybranou zeleninu a právě proto, v letních měsících, najdete za naší kolibou keříky plné rajčat, paprik a záhonky s čerstvou mátou, meduňkou, pažitkou, rozmarýnem a dalšími bylinkami i zeleninou, odkud je servírujeme přímo na Váš talíř.
Ovečky a kozičky, které vidíváte na pastvě jsou naši miláčci, mají jména a na talíři je nikdy neuvidíte. Jsou to naši pomocníci, dotvářející celkovou atmosféru.
Bramborové noky se smetanovo-parmazánovou omáčkou a baby špenátkem s grilovaným tofu 239 Kč
Grilovaný hermelín na lístkovém salátku s cherry rajčátky, brusinky, křupavý toast 229 Kč
Caesar salát s kuřecím masem, křupavou slaninou a sýrem grana padano (variace lístkových salátů, krutony, ančovičkový dresink) 239 Kč
Bramborové noky se smetanovo-parmazánovou omáčkou a baby špenátkem, kuřecí prso 259 Kč
VEGI! Bramborové knedlíky plněné tofu s cibulkou, bílé kysané zelí 210 Kč