V dnešní době si kuchaři mohou vybírat suroviny od mnoha dodavatelů, a proto se u nás zaměřujeme na výhradně čerstvé suroviny. Maso, které si pravidelně v pondělí objednáváme, se až den po naší objednávce teprve bourá a následně čerstvé, nezmražené dodává do naší kuchyně. Každé úterý se udí domácí slanina a v pátek domácí klobásy. Zeleninu odebíráme vždy čerstvou od několika našich dodavatelů. Sami si pěstujeme vybranou zeleninu a právě proto, v letních měsících, najdete za naší kolibou keříky plné rajčat, paprik a záhonky s čerstvou mátou, meduňkou, pažitkou, rozmarýnem a dalšími bylinkami i zeleninou, odkud je servírujeme přímo na Váš talíř.
Ovečky a kozičky, které vidíváte na pastvě jsou naši miláčci, mají jména a na talíři je nikdy neuvidíte. Jsou to naši pomocníci, dotvářející celkovou atmosféru.
Filirované kachní prso s kůží, demi glace (9, 12) 309 Kč
Grilovaný filet lososa norského na cirtónovém pepři s holandskou omáčkou (3, 7, 12) 379 Kč
Hovězí Ball tip steak (vyzrálá špička ořechu), demi glace (9) 409 Kč
Kuřecí prso ve slanině strýca Fojta, demi glace (9, 12) 249 Kč
Trhané vepřové maso v naší housce, BBQ majonéza, salát coleslaw, nakládaná červená cibule - hranolky 309 Kč
Vepřová panenka, demi glace (9, 12) 269 Kč
Vepřový T-bone steak (steak s kostí spojující jemnou panenku a šťavnatou pečeni), demi glace (9) 369 Kč
Vyzrálé hovězího maso (chuck roll) v naší housce, křupavá slanina, cheddar, majonéza, kyselá okurka, listový salát, nakládaná červená cibule - hranolky a salát coleslaw 379 Kč