Jídelní lístek


ME
NU
jídel
ní lí
stek

V dnešní době si kuchaři mohou vybírat suroviny od mnoha dodavatelů, a proto se u nás zaměřujeme na výhradně čerstvé suroviny. Maso, které si pravidelně v pondělí objednáváme, se až den po naší objednávce teprve bourá a následně čerstvé, nezmražené dodává do naší kuchyně. Každé úterý se udí domácí slanina a v pátek domácí klobásy. Zeleninu odebíráme vždy čerstvou od několika našich dodavatelů. Sami si pěstujeme vybranou zeleninu a právě proto, v letních měsících, najdete za naší kolibou keříky plné rajčat, paprik a záhonky s čerstvou mátou, meduňkou, pažitkou, rozmarýnem a dalšími bylinkami i zeleninou, odkud je servírujeme přímo na Váš talíř.

Ovečky a kozičky, které vidíváte na pastvě jsou naši miláčci, mají jména a na talíři je nikdy neuvidíte. Jsou to naši pomocníci, dotvářející celkovou atmosféru.

Předkrmy

Zapečený kozí sýr na salátovém lůžku s konfitovanou červenou řepou, zakápnutý medem s křupavým toastem 109 Kč

Paštika z kachních jatýrek s přelivem z lesního ovoce servírovaná s fojtovým chlebem 89 Kč

Škvarkové duo (rozpečené vepřové škvarky, škvarková pomazánka), cibulka s fojtovým chlebem 89 Kč

Hovězí tatarský biftek (namíchaný) s topinkami 199 Kč