Jídelní lístek


ME
NU
jídel
ní lí
stek

V dnešní době si kuchaři mohou vybírat suroviny od mnoha dodavatelů, a proto se u nás zaměřujeme na výhradně čerstvé suroviny. Maso, které si pravidelně v pondělí objednáváme, se až den po naší objednávce teprve bourá a následně čerstvé, nezmražené dodává do naší kuchyně. Každé úterý se udí domácí slanina a v pátek domácí klobásy. Zeleninu odebíráme vždy čerstvou od několika našich dodavatelů. Sami si pěstujeme vybranou zeleninu a právě proto, v letních měsících, najdete za naší kolibou keříky plné rajčat, paprik a záhonky s čerstvou mátou, meduňkou, pažitkou, rozmarýnem a dalšími bylinkami i zeleninou, odkud je servírujeme přímo na Váš talíř.

Ovečky a kozičky, které vidíváte na pastvě jsou naši miláčci, mají jména a na talíři je nikdy neuvidíte. Jsou to naši pomocníci, dotvářející celkovou atmosféru.

Předkrmy

Grilovaný kozí sýr, na listkovém salátku s marinovanou červenou řepou a karamelizovanými vlašskými ořechy, balsamicové glazé,křupavý toast 169 Kč

Jemná paštika - parfait - z kachních jatýrek, zalitá bylinkovým másle, podávaná s naším chlebem 149 Kč

Rozpečené marinované švestky v anglické slanině, na salátu ze zelených lístků s citrónovou emulzí, křupavý toast 129 Kč