Jídelní lístek


ME
NU
jídel
ní lí
stek

V dnešní době si kuchaři mohou vybírat suroviny od mnoha dodavatelů, a proto se u nás zaměřujeme na výhradně čerstvé suroviny. Maso, které si pravidelně v pondělí objednáváme, se až den po naší objednávce teprve bourá a následně čerstvé, nezmražené dodává do naší kuchyně. Každé úterý se udí domácí slanina a v pátek domácí klobásy. Zeleninu odebíráme vždy čerstvou od několika našich dodavatelů. Sami si pěstujeme vybranou zeleninu a právě proto, v letních měsících, najdete za naší kolibou keříky plné rajčat, paprik a záhonky s čerstvou mátou, meduňkou, pažitkou, rozmarýnem a dalšími bylinkami i zeleninou, odkud je servírujeme přímo na Váš talíř.

Ovečky a kozičky, které vidíváte na pastvě jsou naši miláčci, mají jména a na talíři je nikdy neuvidíte. Jsou to naši pomocníci, dotvářející celkovou atmosféru.

Steaky

Steak z kachních prsou se slaninovými tarhoněmi a šípkovou omáčkou 265 Kč

Steak z vepřové krkovičky s vídeňskou cibulkou, restované brambory s česnekovým dipem 185 Kč

Jelení medailonky s vinným glazé a restovaným bramborem 255 Kč

Steak z hovězí svíčkové provoněný bylinkami s omáčkou ze zeleného pepře, pečené brambory 365 Kč

Hovězí Flank steak s restovanými žampiony na lůžku z hráškových lusků, rozpečená bagetka 345 Kč

Hovězí entrecôte s restovanými sezamovými semínky, cibulové chutney a bramborové pyré 345 Kč

Tatarský biftek s topinkou 165 Kč