Jídelní lístek


ME
NU
jídel
ní lí
stek

V dnešní době si kuchaři mohou vybírat suroviny od mnoha dodavatelů, a proto se u nás zaměřujeme na výhradně čerstvé suroviny. Maso, které si pravidelně v pondělí objednáváme, se až den po naší objednávce teprve bourá a následně čerstvé, nezmražené dodává do naší kuchyně. Každé úterý se udí domácí slanina a v pátek domácí klobásy. Zeleninu odebíráme vždy čerstvou od několika našich dodavatelů. Sami si pěstujeme vybranou zeleninu a právě proto, v letních měsících, najdete za naší kolibou keříky plné rajčat, paprik a záhonky s čerstvou mátou, meduňkou, pažitkou, rozmarýnem a dalšími bylinkami i zeleninou, odkud je servírujeme přímo na Váš talíř.

Ovečky a kozičky, které vidíváte na pastvě jsou naši miláčci, mají jména a na talíři je nikdy neuvidíte. Jsou to naši pomocníci, dotvářející celkovou atmosféru.

Tipy pana kuchaře

Burger z vyzráleho hovězího masa s křupavou slaninou, cheddarem a karamelizovanou cibulkou (rajče, kyselý okurek, lístkový salát), hranolky 279 Kč

Grilované kachní prso se šípkovou omáčkou a bramborovými noky na másle s petrželkou 355 Kč

Vyzrály vepřový steak DUROC, pečené brambůrky s cibulí, žampiony, slaninou, bylinkami a česnekem, demi glace 309 Kč

Kuřecí prso plněné mozzarellou a baby špenátkem, demi glace 189 Kč

Ragů z vepřové panenky na houbových haluškách, sypané sýrem grana padano 225 Kč

Filirovaná vepřová panenka s hříbkovou omáčkou 225 Kč

Steak z hovězí svíčková s pepřovou omáčkou 479 Kč

Pečený losos s citronovým pepřem na lůžku z grilované zeleniny 349 Kč