Jídelní lístek


ME
NU
jídel
ní lí
stek

V dnešní době si kuchaři mohou vybírat suroviny od mnoha dodavatelů, a proto se u nás zaměřujeme na výhradně čerstvé suroviny. Maso, které si pravidelně v pondělí objednáváme, se až den po naší objednávce teprve bourá a následně čerstvé, nezmražené dodává do naší kuchyně. Každé úterý se udí domácí slanina a v pátek domácí klobásy. Zeleninu odebíráme vždy čerstvou od několika našich dodavatelů. Sami si pěstujeme vybranou zeleninu a právě proto, v letních měsících, najdete za naší kolibou keříky plné rajčat, paprik a záhonky s čerstvou mátou, meduňkou, pažitkou, rozmarýnem a dalšími bylinkami i zeleninou, odkud je servírujeme přímo na Váš talíř.

Ovečky a kozičky, které vidíváte na pastvě jsou naši miláčci, mají jména a na talíři je nikdy neuvidíte. Jsou to naši pomocníci, dotvářející celkovou atmosféru.

Tipy pana kuchaře

Bramborové halušky s lesními hříbky a vepřovou panenkou, sypané sýrem grana padano 290 Kč

Burger z vyzráleho hovězího masa s křupavou slaninou, cheddarem a karamelizovanou cibulkou (rajče, kyselý okurek, lístkový salát), hranolky, salátek coleslaw 360 Kč

Grilované kachní prso na smetanové tarhoni se špekem, parmazánem, bylikovým pestem a demi-glace 460 Kč

Vyzrály vepřový steak DUROC (karé z amerického červeného pradátka), demi glace 279 Kč

Kuřecí prso plněné mozzarellou a sušeným rajčátkem, demi-glace 215 Kč

Hovězí Ball-tip steak(vyzrálá špička ořechu), demi glace 349 Kč

Filirovaná vepřová panenka, demi glace 239 Kč

Telecí játyrka na grilu, s hranolkama a naší tatarkou 269 Kč

Grilovaný filet lososa norského na citronovém pepři, grilovaná zelenina s baby brambůrky, bylinkové pesto 469 Kč