V dnešní době si kuchaři mohou vybírat suroviny od mnoha dodavatelů, a proto se u nás zaměřujeme na výhradně čerstvé suroviny. Maso, které si pravidelně v pondělí objednáváme, se až den po naší objednávce teprve bourá a následně čerstvé, nezmražené dodává do naší kuchyně. Každé úterý se udí domácí slanina a v pátek domácí klobásy. Zeleninu odebíráme vždy čerstvou od několika našich dodavatelů. Sami si pěstujeme vybranou zeleninu a právě proto, v letních měsících, najdete za naší kolibou keříky plné rajčat, paprik a záhonky s čerstvou mátou, meduňkou, pažitkou, rozmarýnem a dalšími bylinkami i zeleninou, odkud je servírujeme přímo na Váš talíř.
Ovečky a kozičky, které vidíváte na pastvě jsou naši miláčci, mají jména a na talíři je nikdy neuvidíte. Jsou to naši pomocníci, dotvářející celkovou atmosféru.
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem, citrónem, brusinkami a šlehačkou 209 Kč
Vepřové výpečky s kysaným bílým zelím a bramborovým knedlíkem 199 Kč
Bryndzové halušky s valašskou slaninou 189 Kč
Konfitované kachní stehýnko s variací zelí a knedlíků 359 Kč
Pomalu tažená vepřová žebra v marinádě, podávaná s hořčicí, křenem, beraními rohy a fojtovým chlebem 289 Kč
Kynuté borůvkové knedlíky se zakysanou smetanou s máslem a cukrem 189 Kč
Hovězí tatarák s topinkami 299 Kč