V dnešní době si kuchaři mohou vybírat suroviny od mnoha dodavatelů, a proto se u nás zaměřujeme na výhradně čerstvé suroviny. Maso, které si pravidelně v pondělí objednáváme, se až den po naší objednávce teprve bourá a následně čerstvé, nezmražené dodává do naší kuchyně. Každé úterý se udí domácí slanina a v pátek domácí klobásy. Zeleninu odebíráme vždy čerstvou od několika našich dodavatelů. Sami si pěstujeme vybranou zeleninu a právě proto, v letních měsících, najdete za naší kolibou keříky plné rajčat, paprik a záhonky s čerstvou mátou, meduňkou, pažitkou, rozmarýnem a dalšími bylinkami i zeleninou, odkud je servírujeme přímo na Váš talíř.
Ovečky a kozičky, které vidíváte na pastvě jsou naši miláčci, mají jména a na talíři je nikdy neuvidíte. Jsou to naši pomocníci, dotvářející celkovou atmosféru.
Pečené jelítko na kysaném zelí se špekem 109 Kč
Bryndzové halušky s valašskou slaninou / bez slaniny 139 Kč
Halušky se zelím a klobásou 139 Kč
Fojtovy kynuté borůvkové knedlíky se zakysanou smetanou a borůvkovou redukcí 149 Kč
Vepřové výpečky s kysaným zelím s valašskou slaninou 149 Kč
Kuřecí prsíčko v bramborovém těstíčku se salátkem z kysaného zelí 159 Kč
Ragů z vepřové panenky s lesními hříbky zjemněné smetanou a bílým vínem 169 Kč
Hovězí svíčková na smetaně s citrónem a brusinkovým přelivem dozdobená šlehačkou s houskovým knedlíkem 179 Kč
Pomalu pečené marinovaná vepřová žebra s hořčicí, křenem a fojtovým chlebem 219 Kč
Konfitované kachní stehýnko servírované na variaci zelí (červené a bílé) s bramborovým knedlíkem 279 Kč
Grilovaný kančí hřbet se šípkovou omáčkou a kořenovou zeleninou 299 Kč