Lidé

 
LI

Poradíme Vám při výběru menu a rautů pro Vaše setkání, nabídneme Vám kvalitní kuchyni, dobrá moravská vína, kvalitní kávu a výborné Rožnovské pivo. Zakoupit u nás také můžete dárkové poukazy, kterými jistě uděláte radost svým přátelům, známým, rodinným příslušníkům nebo například zaměstnancům v rámci odměn za dobře provedenou práci.

Když jde člověk do restaurace, očekává že jídlo bude skvělé, ale hodně záleží také na přístupu personálu. Právě ten dělá malou restauraci velkým podnikem.

cérečka Míša

V oblasti gastronomie se začala Míša pohybovat už na střední škole cestovního ruchu. Nejvíce zkušeností získala právě u nás na kolibě, kde již při škole pracovala. Místo víkendového blbnutí s holkami nám neustále pod pokličky nakukovala a kuchaře u ploten pošťuchovala. Jak sama podotýká: ,,Fojtka je moje srdcová záležitost".

a01

ogárek Marek

Chuť moravského vína našeho Marka okouzlila již před mnoha lety a dosud ho stále baví. Hrdlo Vám ovlaží douškem dobrého moku, který nejen natočí či nalije z láhve, ale také sám vyrobí nebo uvaří. Marek Vám nabídne domácí nápoje, které si připravuje vždy ráno. Díky zahrádce za kolibou Vám nápoj ozdobí čerstvou mátou, kterou si vlastnoručně pěstuje. 

a01
 

šéf
kuchyně

Pavel má zkušeností z Rakouska a Německa, pravidelně se účastní kurzů předních českých šéfkuchařů. Více než desetiletá praxe z něj učinila kuchařského mistra s velkým zájmem o kulinářské umění. Je zastáncem a propagátorem hlavně české kuchyně, založené na vlastním výběru čerstvých surovin a vlastnoručně vypěstovaných bylinkách. Pavel od roku 2014 vede celý tým restaurace.
Jeho moto je - "Tajemství úspěchu tkví v tom dělat obvyklé věci neobvykle dobře".

a01

všehošéf

Dlouhodobý vývoj koliby, výběr zaměstnanců, ekonomika, řízení týmu a mnohé další činnosti jsou Liborovým „denním chlebem“. Kolibu „kormidluje“ mnoho let a „tah na branku“ i smysl pro detail jsou podstatné pro dlouhodobé úspěchy. Libor má v kolibě jediný cíl a to je spokojený zákazník, se vším, co k tomu patří.

a01