Poradíme Vám při výběru menu a rautů pro Vaše setkání, nabídneme Vám kvalitní kuchyni, dobrá moravská vína, kvalitní kávu a výborné Rožnovské pivo. Zakoupit u nás také můžete dárkové poukazy, kterými jistě uděláte radost svým přátelům, známým, rodinným příslušníkům nebo například zaměstnancům v rámci odměn za dobře provedenou práci.
Když jde člověk do restaurace, očekává že jídlo bude skvělé, ale hodně záleží také na přístupu personálu. Právě ten dělá malou restauraci velkým podnikem.
V oblasti gastronomie se začala Míša pohybovat už na střední škole. Nejvíce zkušeností získala právě u nás na kolibě, kde již při škole pracovala. Místo víkendového blbnutí s holkami nám neustále pod pokličky nakukovala a kuchaře u ploten pošťuchovala. Jak sama podotýká: ,,Fojtka je moje srdcová záležitost".
Žádná kuchyně nefunguje bez céreček jako je Jana. S Karlem tvoří nerozlučný pár a společně tak dokáží v kuchyni vytvořit souhru, jejímž výplodem je váš pokrm. Ćasto i mnohem více.
Karel má zkušeností z celé repunliky, pravidelně se účastní kurzů a vaření ho baví. Více než desetiletá praxe z něj učinila kuchařského mistra. Je zastáncem a propagátorem kuchyně postavené na kvalitních surovinách.
Jeho moto je - "Tajemství úspěchu tkví v tom dělat obvyklé věci neobvykle dobře".
Dlouhodobý vývoj koliby, výběr zaměstnanců, ekonomika, řízení týmu a mnohé další činnosti jsou Adamovým „denním chlebem“. Kolibu „kormidluje“ jen chvíli, ale výsledky se už dostavují. Adam má v kolibě jediný cíl a to je spokojený zákazník, se vším, co k tomu patří.