Lidé

 
LI

Poradíme Vám při výběru menu a rautů pro Vaše setkání, nabídneme Vám kvalitní kuchyni, dobrá moravská vína, kvalitní kávu a výborné Rožnovské pivo. Zakoupit u nás také můžete dárkové poukazy, kterými jistě uděláte radost svým přátelům, známým, rodinným příslušníkům nebo například zaměstnancům v rámci odměn za dobře provedenou práci.

Když jde člověk do restaurace, očekává že jídlo bude skvělé, ale hodně záleží také na přístupu personálu. Právě ten dělá malou restauraci velkým podnikem.

cérečka Míša

V oblasti gastronomie se začala Míša pohybovat už na střední škole. Nejvíce zkušeností získala právě u nás na kolibě, kde již při škole pracovala. Místo víkendového blbnutí s holkami nám neustále pod pokličky nakukovala a kuchaře u ploten pošťuchovala. Jak sama podotýká: ,,Fojtka je moje srdcová záležitost".

a01

cérečka Jana

Žádná kuchyně nefunguje bez céreček jako je Jana. S Karlem tvoří nerozlučný pár a společně tak dokáží v kuchyni vytvořit souhru, jejímž výplodem je váš pokrm. Ćasto i mnohem více.

a01
 

šéf
kuchyně

Karel má zkušeností z celé repunliky, pravidelně se účastní kurzů a vaření ho baví. Více než desetiletá praxe z něj učinila kuchařského mistra. Je zastáncem a propagátorem kuchyně postavené na kvalitních surovinách.
Jeho moto je - "Tajemství úspěchu tkví v tom dělat obvyklé věci neobvykle dobře".

a01

všehošéf

Dlouhodobý vývoj koliby, výběr zaměstnanců, ekonomika, řízení týmu a mnohé další činnosti jsou Adamovým „denním chlebem“. Kolibu „kormidluje“ jen chvíli, ale výsledky se už dostavují. Adam má v kolibě jediný cíl a to je spokojený zákazník, se vším, co k tomu patří.

a01